Fly Away Yogastudio

Fly Away Yogastudio wordt gerund door Yvonne Verhaar. Zij is net als Kraamzorg Bram een lokale onderneming begonnen vanuit haar passie met praktijk aan huis. Van haar ontvingen wij de onderstaande tekst met uitleg over wie zij is en wat de mogelijkheden voor u zijn bij haar praktijk.

Ik ben Yvonne en ben ooit begonnen met een yoga-opleiding omdat ik yoga zo lekker vond om te doen. Daarna ben ik doorgegaan met zwangerschapsyoga en volgden nog heel veel opleidingen en cursussen. Dit heeft geresulteerd in een breed en divers aanbod bij Fly Away Yogastudio.

Ontspanning, persoonlijke en spirituele ontwikkeling:

Hatha Yoga, Ontspanningsyoga, Mindfulnessyoga, meditatie, zwangerschapsyoga, babymassage, Reikicursussen individueel (ook Tera Mai en Shamballa (Reiki): Multi Dimensional Healing), cursussen over het Boeddhisme, Mindfulnesscursussen, cursussen mbt spirituele ontwikkeling, Munay-ki inwijdingen (zie voor actuele info onze website).

Body Mind & Spirit:

Door mijn interesse in gezondheid ben ik ook een praktijk voor complementaire geneeskunde begonnen : Body Mind & Spirit na een opleiding voetreflex en orthomoleculaire geneeskunde (werken met voedingssupplementen).

Therapieën:

Prognos computerdiagnose, Allergietesten ,Reiki en Magnetiseren, Voetreflex, Natuurlijk afslanken via de orthomoleculaire geneeskunde, Voeding en voedingssupplementen, Homeopathie en kruiden, Bachbloesemtherapie, Ontspanningstherapie en ademtraining bij hyperventilatie, Lichttherapie en verhuur lichtlamp, Therapie voor huilbaby’s.

Therapie op maat:

Na een intake wordt in overleg besloten welke methode of methoden bij jou passen. Je kunt ook van te voren een keuze maken. Ik heb er 15 jaar over gedaan om zoveel disciplines te beheersen en te kunnen aanbieden. Ik werk met heel veel passie en plezier en hoop dit nog heel lang te kunnen doen. Bekijk de website voor gedetailleerde informatie per discipline en neem gerust contact op met me als je nog twijfelt of iets bij jou past.  Overleggen kan altijd, voel je welkom!

Yvonne Verhaar