Echopraktijk Liva

Liva

Locatie:

Echopraktijk Liva heeft twee vestigingen, namelijk in Voorschoten en Rijnsburg. Voor de 3D/4D echo kan je alleen terecht op locatie Voorschoten. De Echopraktijk bevind zich in het pand van Verloskundigenpraktijk Liva. Het is een sfeervolle ruimte met een comfortabele bank om op te liggen tijdens de echo. Er is genoeg ruimte om meerdere mensen mee te nemen indien gewenst.

Ondernemer:

‘Een ontmoeting met jullie grootste geluk’, dat is waar Echopraktijk Liva werk van maakt! Een zwangerschap is heel bijzonder en juist daarom is het fijn om in de zwangerschap uitgebreid naar je baby te kijken. De echoscopistes bij Liva hebben jarenlange ervaring in het maken van echo’s op eigen verzoek. Tijdens de echo voel je hun enthousiasme en kan je vertrouwen op hun expertise.

Cadeau:

Cliënten van Kraamzorg Bram kunnen bij aanmelding kiezen voor een cadeau. Kies je voor ‘echo’, dan kan je bij Echopraktijk Liva terecht voor een uitgebreide pretecho:

  • Vanaf ongeveer 22 weken 2D, 3D & 4D echo’s
  • De afspraak duurt 45 min
  • Je krijgt een USB stick mee met beeldmateriaal
  • Je krijgt 2 kleuren foto’s en 6 zwart/wit foto’s
  • Indien gewenst kan naar het geslacht van de baby gekeken worden

Dit cadeau wordt je geheel gratis aangeboden door Kraamzorg Bram. Uiteraard vinden wij het leuk als je jouw ervaring met ons deelt door een berichtje op onze facebookpagina of Instagram achter te laten.