Recensies

Laura, Jeroen, Sjors, Floortje & Roos

Hele fijne start gehad dankzij Robin. Nogmaals heel veel dank voor alles.

Karin de Mooij

Onze zoon is op 28 februari geboren. Evelien zijn we meer dan dankbaar! Wat een topper is dat. De eerste dagen was het hard werken voor haar. Ze heeft alles goed ingeschat en ons echt heel erg geholpen! Betere dan Evelien kan je je niet wensen!

Lisette Vrees

Op 24 mei 2020 is onze zoon Otis Jax geboren.
Robin was een fantastische hulp tijdens mijn thuisbevalling, en bezorgde ons een geweldige kraamweek.
Beter konden wij ons niet wensen, je bent een topper Robin ?
Bedankt voor alles ?

Fieke, Maarten & Pepijn

Robin was bij ons zowel bij de bevalling als de kraamweek aanwezig. Wat een heerlijk ontspannen week was dat. Robin heeft een bepaalde rust die ervoor zorgt dat we veilig, ontspannen en rustig konden wennen aan het leven met z’n drietjes. Duidelijk aanwezig met veel praktische tips, maar niet opdringerig. Robin geeft precies voldoende informatie en laat je vervolgens op een veilige manier zelf ervaren hoe het moet. Wij vonden het super om haar in huis te hebben. Bedankt Robin!

Jeroen Avé

Dank Shirley dat je ons door de eerste onzekere en spannende week hebt geleid! De start was zeker moeilijk voor mamma maar zeker ook door jouw deskundigheid en rust is ze er snel bovenop gekomen!
DANK en we missen je nu al! Geniet van je vakantie!
??????

Marieke Drees

Wij hebben gister onze kraamweek afgesloten. Eveline is echt een top kraamverzorgster. We hebben een heerlijke week gehad. Eveline werkt keihard en heeft super goede begeleiding geboden bij de borstvoeding (waardoor we dit keer niet hoefde te kolven, enorm dankbaar!). Daarnaast was ze hartstikke lief voor onze oudste zoon van 16 maanden. Ik raad Kraamzorg Bram dus van harte aan en je mag in je handen knijpen als Eveline voor de deur staat op dag 1!

Rukchanok Sabua

I recommended this Kraamzorg and I am happy to have them.
Thank you so so much and I really love how friendly , lovely and a lot of experiences. You did really great job for me. My daughter would feel thankful for you guys. ?

Maud

Op 17 februari 2017 is onze tweede dochter Maud geboren en na een paar dagen ziekenhuis kregen wij thuis de fantastische hulp van Natasja van Kraamzorg Bram.
Natasja was echt een hele fijne ondersteuning voor moeder en kind (en vader). Ze zorgde voor alles, runde het huishouden en was ook nog eens heel creatief met het maken van mooie fruitcreaties en een gipsen handje van onze pasgeboren dochter.
Natasja heeft er voor gezorgd dat we een zorgeloze eerste week en een geweldige start met Maud hebben beleefd.

Rianne

Met de geboorte van ons vierde kindje, en de lockdown vroegen wij ons af wie dit ooit allemaal goed zou kunnen managen. Maar Robin pikte alles zo op en ik heb geen moment op 1 oor gelegen om te luisteren of alles wel liep. We hebben een ontspannen en gezellige kraamweek gehad waarin ons alle mogelijke zorgen ontnomen werden en iedereen aan zijn / haar trekken kwam. Dank je wel Robin, je bent een topper! ?

Liefs, Robin, Danny & Denvi Valentijn

Super blij en enorm dankbaar voor de hulp van Natasja van Kraamzorg Bram. Echt een geweldig lieve, zorgzame, gezellige dame die ik iedereen aan zou raden.

Mocht ik ooit aan een tweede denken weet ik jullie zeker weer te vinden. Bedankt ook voor het mooie kraampakket!

Bedankt Natasja – je bent echt een topper – we zijn je heel dankbaar    Robin natuurlijk ook hartelijk dank voor jouw goede zorgen, een heel fijn en persoonlijk bedrijf heb je .

Lindsey van Heck

Genoten van de kraamweek met Roxanne  zeer tevreden over Kraamzorg Bram

Liefs Dustin, Bianca, Colin, Chloë en Woody

Lieve Robin,

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen week! Heb echt heel veel van je kunnen leren, bedankt voor alle tips en trucs. Ben blij dat je bij ons was de afgelopen week!

Fam Donkers

Op 8 oktober 2016 is onze dochter Nova geboren.

Na een pittige bevalling, die uitliep op een spoedkeizersnee, mochten we een week genieten van de (kraam)zorg van Robin.

Bij onze zoon hadden we een andere kraamzorg maar kozen deze zwangerschap voor kraamzorg Bram omdat we van verschillende mensen erg goeie verhalen hoorden. Wij vonden het heel belangrijk dat, naast de zorg voor moeder en baby, ook onze zoon veel aandacht zou krijgen. En dat is dubbel en dwars gelukt.

Robin ging met hem naar buiten, speelboerderij bezocht, koekjes gebakken en cakejes gemaakt. Elke dag deed ze spelletjes met hem, waar Tyler ontzettend van genoot. We zijn verwend met o.a. een pannenkoeken lunch, een geweldige gipsen afdruk van de handjes van de kinderen en alle aandacht en zorg die we maar konden wensen.

Kraamzorg Bram is meer. Zorg voor het hele gezin, gezelligheid en aandacht. Hulp bij alle vlakken in en om het huishouden. Heel professioneel en op elke vraag is een antwoord. Robin zorgde voor ontspanning in een toch wel spannende eerste week. En daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Mochten we ooit nog een kindje krijgen dan gaan we zeker weer bij Kraamzorg Bram.

Fam de Min

Als je zoekt naar de beste kraamzorg, zoek dan alsjeblieft niet verder want je hebt het zojuist gevonden!

Kraamzorg Bram staat voor net dat beetje extra en dat is wat je continu merkt van de lekkere smoothies en fruitsalades tot een prachtig gipsafdrukje van het handje van mijn dochter.

In het ziekenhuis had ik al contact met Robin over de borstvoeding en de dag dat ik uit het ziekenhuis kwam was m’n wc al schoongemaakt en draaide mijn was al voordat ik het doorhad. Robin ziet wat nodig is en handelt daarnaar.

Zo voelde zij feilloos aan wanneer ik net even een zetje nodig had met borstvoeding of wanneer ik echt een rustmomentje nodig had.

Robin heeft ook aandacht voor de andere kinderen in huis. Mijn zoon was helemaal weg van haar. Ze bracht en haalde hem op van school, maakte pannenkoeken met hem of traktaties voor in de klas.

Alle kleine dingen maakt Robin speciaal. Ze heeft zo’n positieve instelling dat je er zelf vrolijk van wordt, geeft ontzettend goed en professioneel advies en ik moest toch echt een traantje laten toen ze wegging omdat ze voor mij deze kraamweek tot zo’n mooie herinnering heeft gemaakt.

Als er nu iemand in mijn omgeving zwanger is, is het eerste wat ik roep: “Ga alsjeblieft naar Kraamzorg Bram.”

Liefs Antal, Marie-José, Juno en Bodhi

Robin is bij mijn beide kinderen onze kraamverzorgster geweest.

Ze kijkt naar wat je als gezin nodig hebt en past daarop haar zorg aan. Na de bevalling van mijn dochter was ik verzwakt door teveel bloedverlies. Robin heeft me toen alles uit handen genomen zodat ik me volledig kon concentreren op het optimaal stimuleren van de borstvoeding. Toen Robin ons gezin verliet was mijn was bijgehouden en mijn huis schoon en opgeruimd. En had ik een groot aantal tips gekregen over optimale babyverzorging en borstvoeding geven.

Na deze geweldige ervaring heb ik Robin 4 jaar later wederom gevraagd om te komen helpen na de geboorte van onze zoon. Na een aantal dagen ziekenhuis verblijf kwamen we thuis. Wederom was Robin een geweldige steun

en nam ze ons de meeste huishoudelijke taken uit handen. Ze is tevens een aantal keren mee geweest naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken bij onze pasgeboren zoon. Vooral dit laatste is voor mij een grote steun geweest, aangezien Robin met haar kennis en rust mij net even dat vertrouwen gaf dat het allemaal goed zou komen. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en gaat het goed met het kleine mannetje.

Groetjes Robbert, Renée & Robin 🙂

In april hebben wij ons dochtertje Robin mogen verwelkomen. Op de dag van de bevalling stond kraamzorg Bram (kraamverzorgster Robin) voor ons klaar om ons te begeleiden bij ons eerste kindje. Hoewel de opstart voor kleine Robin wat lastig was, heeft kraamzorg Bram ons hierbij heel erg kundig en met enorm veel geduld geholpen. Kleine Robin is er met het geduld van kraamzorg Bram zelf bovenop gekomen.Terugkijkend naar deze periode was het best spannend en stressvol, maar met dank aan de hulp die we hierin gehad hebben, heb ik het op dat moment niet zo ervaren. Robin heeft ontzettend veel kennis, kunde, tips en trucs, waarbij de kracht van haar ligt in het zo overbrengen dat je als moeder aan de slag kan, waarbij zij zodanig ondersteunt en ontzorgt dat ik me heb kunnen focussen op kleine Robin. Naast haar kennis en kunde en professionele zorg die ik absoluut ervaren heb, waardeer ik haar mentaliteit. Aan alles zie je dat Robin gaat voor kwaliteit en een goede relatie, geen 9-5 mentaliteit . Ze doet wat ze vind dat ze moet doen, om moeder en kind (en natuurlijk ook vader) te ondersteunen en begeleiden en ontzorgen. Robin straalt passie uit voor haar vak en is ook goed in wat ze doet, twee pijlers die wat ons betreft tot een perfecte kraamweek hebben gezorgd. Mocht ik ooit iemand een kraamverzorgster moeten aanraden… Kraamzorg Bram! 🙂

Dikke pakkerd, ook namens Mark, Noémie en’t ukkie Mathieu!

4 jaar geleden was jij Robin Combrink kraamverzorgster bij ons 1e dochtertje. Na ziekenhuisverblijf van 4 dagen was de borstvoeding niet goed op gang gekomen. We weten dat het zonder jouw inzet, passie, gedreven, vakkundige begeleiding en geduld niet succesvol zou zijn geworden. Ik vind je een ware borstvoedingsgoeroe

Nu bij ons tweede kindje mochten wij gelukkig weer op je rekenen. Als kraamvrouw ontbreekt het me dan aan niets, goede zorgen voor mij/baby/gezin, zelfgemaakte smoothies, een schoon huis, boodschappen, dochtertje uit school, avondeten voorbereid, (panne)koeken bakken met ‘de grote zus’… en tijd voor een gezellig of geruststellend praatje… niets lijkt je teveel. Je maakt er een sport van om aan te voelen waar ik blij van word, en als ik weer neig te overdrijven durf je me ook tactisch naar bed te sturen

Ik heb je aan al mijn zwangere klanten aanbevolen, je hebt telkens de verwachtingen waargemaakt zo niet overtroffen.

Een kraamweek waarin je afhankelijk bent van andermans hulp, maak jij tot een bijzondere periode waar ik met heel veel plezier aan terug zal denken.

Liefs Rembrandt, Klaartje, Samuel en Fee

Robin was bij alletwee onze kinderen een kraamhulp uit duizenden.

Bij onze eerste hebben we echt een week op een roze wolk geleefd, omdat ze ons hele huishouden draaiende hield, en daarnaast hele lekkere smoothies maakte en kookte voor de volgende dag. Als je net bevallen bent is dit heel fijn, en ik dacht ook echt dat ik het zonder haar niet zou redden, zo fijn was het.

Wat ik ook heel waardevol vond, is de goede informatie over het geven van borstvoeding, wat er mede voor gezorgd heeft dat ik allebei onze kinderen meer dan een half jaar heb kunnen voeden, omdat ze een goede start hebben gehad.

Ik ben er van overtuigd dat Robin hier een grote rol in gespeeld heeft.

Onze tweede kwam na een goede bevalling in het ziekenhuis terecht met een complicatie.

Ook hier heeft Robin ons met raad en daad bijgestaan en meegedacht waar ze kon, zodat wij ons heel erg gesteund voelden en uiteindelijk toch van een kraamweek hebben kunnen genieten.

Nynke, Guillo en zoon Victor

Maart 2010: We horen van het ziekenhuis dat onze IVF poging is geslaagd, jippie we zijn zwanger! Maar in dezelfde week hebben we ook gehoord dat mijn man is aangenomen voor een nieuwe baan. In Qatar! Voor het eerst mamma en pappa worden, in een land waar je dan net 2 maanden woont en nog niet heel veel mensen kent, dat was wel een spannend vooruitzicht. Dus zijn we op zoek gegaan naar kraamzorg die naar Qatar zou willen vliegen en dat was Robin Combrink. Bij ons thuis in Leiden is ze op bezoek geweest om alles door te spreken en dat gaf ons heel veel vertrouwen voor ons dubbele avontuur. Toen de weeen begonnen waren hebben we haar gebeld en Robin is zo snel mogelijk op het vliegtuig gestapt. Na de bevalling van onze zoon in het ziekenhuis en een dagje daar, kwam Robin als onze reddende engel. De zusters in het ziekenhuis waren heel lief, maar hadden geen verstand van borstvoeding en wilden ons zo veel mogelijk handeling uit handen nemen in plaats van het ons te leren. Ander land, andere cultuur, andere gewoontes!

Het was heerlijk om Robin een week bij ons over de vloer te hebben. De borstvoeding die niet goed was begonnen had ze binnen een paar dagen helemaal perfect op orde en Victor en ik hebben daar nog maanden profijt van gehad. Robin had verschillende types borstkolven meegenomen (waarvan de douane beambtes bij de bagagecontrole in Doha erg vreemd opkeken) en dat was heel fijn om de stuwing te helpen verlichten. Elke dag werd Victor gewogen en ondanks dat ie in het ziekenhuis flink was afgevallen begon ie hard te groeien. Bij de eerste controle die week in het ziekenhuis geloofde de kinderarts niet dat een baby zo hard kon groeien op borstvoeding. We hebben alle tips en trucs van Robin over badderen en aankleden, over welke in Qatar verkrijgbare cremes goed zijn tegen tepelkloven of luieruitslag, over slaapritmes en wakker-houd-methodes dankbaar toegepast. We kunnen iedereen haar zorg van harte aanbevelen.