Mijn geboortezorg

Mijn geboortezorg Digitaal werken Alles veilig Inzicht in je eigen gegevens Kraamdossier

 

Sinds november 2020 zijn wij volledig overgestapt op digitaal werken, hiermee willen we bereiken dat al uw gegevens veilig zijn en ten alle tijden voor u in te zien en te veranderen zijn.

Wij werken met het programma atermes, nadat u zich heeft aangemeld via ons inschrijf formulier krijgt u bericht voor het aanmaken van een account. Zowel tijdens de zwangerschap, met het intake gesprek en de kraamverzorgster gaan dit portaal voor u bijhouden maar ook u zelf kan er een hoop in bijhouden. Als de kraamverzorgster dan afsluit kunnen we een PDF maken met alle gegevens vanaf moment inschrijving tot aan laatste dag zorg. Zo heeft u een blijvende herinnering aan de kraamperiode.

Wij zijn nog steeds aan het ontwikkelen op dit gebied en zouden het dan ook onwijs fijn vinden als u met ons mee denkt, mocht u vragen, opmerkingen of verbeterpuntjes hebben dan horen wij dit graag op info@kraamzorgbram.nl. Wij willen natuurlijk dat het voor u ook aangenaam werkt.

Mocht u de mails kwijt zijn om een account aan te maken dan kunt u door hier te klikken alsnog aanmelden of een nieuw account aanmaken.