Waarom Kraamzorg Bram

Waarom Kraamzorg Bram?

Bram staat voor “Betrokken Rustgevende Alternatieve Moeder”. Bij kraamzorg Bram is medisch correct geen doel, maar een voorwaarde. Gezinnen een goede en onbezorgde start geven is ons streven.

Heeft u behoefte aan rust en uitleg over uw kindje en wilt u zich geen zorgen maken over uw overige taken als moeder? Kraamzorg Bram ontzorgt. Bij inschrijving en intake heeft u ruimschoots de tijd om uw persoonlijke wensen door te spreken en de zorg te plannen, zodat u tijdens de kraamtijd volledig kunt genieten van uw kindje.

Waar staan we voor

Bij kraamzorg Bram staat de client altijd op de eerste plek. Wij zien kraamzorg als iets bijzonders en persoonlijks. Wij kiezen er dan ook voor een kleine organisatie te zijn met een duidelijke visie.

Van moment van inschrijving tot 6 weken na de bevalling zullen wij u bijstaan en helpen.

Kraamzorg Bram werkt met een vast aantal medewerkers en ZZP’ers.

Bij kraamzorg Bram staan wij er voor dat er maar 1 kraamverzorgster per gezin ingezet wordt, helaas is dit niet altijd mogelijk door evt ziek worden maar het is wel ons streven.

Ieder gezin is weer anders. Heeft u nog vragen voor u zich wil inschrijven zijn wij altijd bereikbaar.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Redenen waarom gezinnen voor Kraamzorg Bram kiezen:

  • Deskundige kraamverzorgenden die zich regelmatig bij laten scholen.
  • U bent bij ons geen nummertje maar een persoon.
  • Wij kunnen de zorg leveren die bij uw wensen past.
  • U krijgt gedurende de hele zorg een kraamverzorgster.
  • Garantie op maximale aantal zorguren (naar behoefte).
  • Opstart gelijk bij thuiskomst, ook als dit in de avond of nacht is.
  • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg.
  • Wij staan in goed contact met de verloskundige in onze regio.
  • 24/7 bereikbaar vanaf inschrijving tot en met 6 weken na de bevalling!

Bent u na het lezen van dit alles geintreseerd geraakt in Kraamzorg Bram? Wilt u weten of u ook in onze regio valt?

Neem dan snel contact met ons op of schrijf u in via het inschrijfformulier.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via Facebook of Instagram als u dat wilt.

Drijvende kracht achter Kraamzorg Bram is Robin Combrink-Hengst. Zij is al 20 jaar kraamverzorgster in hart en nieren en wil dolgraag de kennis die zij bezit doorgeven aan nieuwe ouders.

Robin

“Ik ben begonnen met Kraamzorg Bram omdat ik merkte dat ook in de kraamzorg clienten behandeld worden als een clientnummer, met een paar rechten en vooral veel plichten, die allemaal moesten passen in het steeds strakker wordende keurslijf van zorgverzekeraars en zorginstellingen.

Het is mijn missie dat u zich als client van Kraamzorg Bram geen nummertje voelt, maar een uniek gezin met een naam dat een kindje heeft gekregen. Mijn passie is om praktische handvatten te geven voor het omgaan met uw nieuwe kindje. Ik geniet er dan ook heel erg van als ik later van gezinnen hoor dat ze nog steeds profijt hebben van sommige tips die ik ze heb gegeven of dat ze bijvoorbeeld mijn fruitsalades zo missen.”

IMG_0002
Marion

Moeder van drie volwassen kinderen en oma van 7 mooie kleinkinderen.

Ik ben al heel wat jaartjes in de kraamzorg bezig, begeleiding van nieuwe kraamverzorgenden, het houden van de intakes, deelnemen aan KSV overleg en verschillende werkgroepen, de administratie van kraamzorg Bram en dan probeer ik ook nog 1 gezin per maand te begeleiden en tijdens de zomermaanden spring ik extra bij in de gezinnen .

Rust regelmaat en reinheid is wat ik probeer over te brengen aan onze leerlingen maar zeker ook aan de nieuwbakken ouders , het geven van een luisterend oor of het geven van adviezen kunnen de ouders 24/7 mij altijd telefonisch bereiken bij kraamzorg Bram. Het fijne gevoel, om een gezin na 8 of 10 dagen, af te sluiten met de wetenschap dat ze alle handvatten hebben gekregen om verder te gaan is waarom ik voor dit vak heb gekozen .

IMG_0118
Farima

 

Hoi ik ben Farima getrouwd en  moeder van 2 zoontjes.

Ik ben kapster voor de corona begonnen als thuis kapster Helaas door de corona was dit niet te doen en later bleek daar ook helemaal mijn passie niet te liggen. Na veel denken heb ik mijn droombaan gevonden. Kraamverzorgster zijn dat is waar mijn hart ligt.

Mijn hart ligt hier omdat ik het fijn vindt om ouders 8/10 dagen te kunnen helpen en veel tips te kunnen geven, tijdens een van de mooiste momenten die er in je leven voorbij komen!

IK hoop jullie snel te ontmoeten.

PHOTO-2022-06-24-21-36-58
Fatima

Hoi, ik ben Fatima. Ik ben een trotse moeder van 5 kinderen. Bij elk van mijn bevallingen heb ik gemerkt hoe fijn het is om tijdens je kraamperiode zo goed gesteund en geholpen te worden. Ik kreeg hierdoor de ambitie om dit ook voor andere mensen te betekenen, en om mijn fijne ervaringen met ze te delen door goede tips en advies te geven. Mijn doel is om na de kraamtijd de ouders met een gerust hart voor hun kindje te zien zorgen en terug kunnen kijken op een mooie kraamweek. Ik hoop voor jullie klaar te mogen staan wanneer het mooie moment aanbreekt.

page1_img2
Michelle

 

Ik ben Michelle moeder van 3 mooie zoontjes en ben met dit mooie vak begonnen omdat ik graag voor en met mensen samen werk. Iedereen verdient een mooie kraamweek waar ze met een fijn gevoel aan terug kunnen denken. En als moeder weet ik dus als geen ander hoe belangrijk deze eerste week kan zijn! Ik hoop jullie te mogen gaan helpen wanneer jullie mooie wondertje geboren gaat worden en de week er na.

fea9cbce-7727-4f1b-b1a6-d3eb5d330836
Tamara

Ik stel me later nog even voor.