Waarom Kraamzorg Bram

Waarom Kraamzorg Bram?

Bram staat voor “Betrokken Rustgevende Alternatieve Moeder”. Bij kraamzorg Bram is medisch correct geen doel, maar een voorwaarde. Gezinnen een goede en onbezorgde start geven is ons streven.

Heeft u behoefte aan rust en uitleg over uw kindje en wilt u zich geen zorgen maken over uw overige taken als moeder? Kraamzorg Bram ontzorgt. Bij inschrijving en intake heeft u ruimschoots de tijd om uw persoonlijke wensen door te spreken en de zorg te plannen, zodat u tijdens de kraamtijd volledig kunt genieten van uw kindje.

Waar staan we voor

Bij kraamzorg Bram staat de client altijd op de eerste plek. Wij zien kraamzorg als iets bijzonders en persoonlijks. Wij kiezen er dan ook voor een kleine organisatie te zijn met een duidelijke visie.

Van moment van inschrijving tot 6 weken na de bevalling zullen wij u bijstaan en helpen.

Kraamzorg Bram werkt met een vast aantal medewerkers en ZZP’ers.

Bij kraamzorg Bram staan wij er voor dat er maar 1 kraamverzorgster per gezin ingezet wordt, helaas is dit niet altijd mogelijk door evt ziek worden maar het is wel ons streven.

Ieder gezin is weer anders. Heeft u nog vragen voor u zich wil inschrijven zijn wij altijd bereikbaar.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Redenen waarom gezinnen voor Kraamzorg Bram kiezen:

  • Deskundige kraamverzorgenden die zich regelmatig bij laten scholen.
  • U bent bij ons geen nummertje maar een persoon.
  • Wij kunnen de zorg leveren die bij uw wensen past.
  • U krijgt gedurende de hele zorg een kraamverzorgster.
  • Garantie op maximale aantal zorguren (naar behoefte).
  • Opstart gelijk bij thuiskomst, ook als dit in de avond of nacht is.
  • Alle verzekeraars vergoeden onze zorg.
  • Wij staan in goed contact met de verloskundige in onze regio.
  • 24/7 bereikbaar vanaf inschrijving tot en met 6 weken na de bevalling!

Bent u na het lezen van dit alles geintreseerd geraakt in Kraamzorg Bram? Wilt u weten of u ook in onze regio valt?

Neem dan snel contact met ons op of schrijf u in via het inschrijfformulier.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via Facebook of Twitter als u dat wilt.

Drijvende kracht achter Kraamzorg Bram is Robin Combrink-Hengst. Zij is al 18 jaar kraamverzorgster in hart en nieren en wil dolgraag de kennis die zij bezit doorgeven aan nieuwe ouders.

Robin

“Ik ben begonnen met Kraamzorg Bram omdat ik merkte dat ook in de kraamzorg clienten behandeld worden als een clientnummer, met een paar rechten en vooral veel plichten, die allemaal moesten passen in het steeds strakker wordende keurslijf van zorgverzekeraars en zorginstellingen.

Het is mijn missie dat u zich als client van Kraamzorg Bram geen nummertje voelt, maar een uniek gezin met een naam dat een kindje heeft gekregen. Mijn passie is om praktische handvatten te geven voor het omgaan met uw nieuwe kindje. Ik geniet er dan ook heel erg van als ik later van gezinnen hoor dat ze nog steeds profijt hebben van sommige tips die ik ze heb gegeven of dat ze bijvoorbeeld mijn fruitsalades zo missen.”

IMG_0002
Marion

Moeder van drie volwassen kinderen en oma van 7 mooie kleinkinderen.

Ik ben al heel wat jaartjes in de kraamzorg bezig, begeleiding van nieuwe kraamverzorgenden, het houden van de intakes, deelnemen aan KSV overleg en verschillende werkgroepen, de administratie van kraamzorg Bram en dan probeer ik ook nog 1 gezin per maand te begeleiden en tijdens de zomermaanden spring ik extra bij in de gezinnen .

Rust regelmaat en reinheid is wat ik probeer over te brengen aan onze leerlingen maar zeker ook aan de nieuwbakken ouders , het geven van een luisterend oor of het geven van adviezen kunnen de ouders 24/7 mij altijd telefonisch bereiken bij kraamzorg Bram. Het fijne gevoel, om een gezin na 8 of 10 dagen, af te sluiten met de wetenschap dat ze alle handvatten hebben gekregen om verder te gaan is waarom ik voor dit vak heb gekozen .

IMG_0118
Selina

Ik ben Selina, moeder van 2 kinderen en heb mij omgeschoold tot kraamverzorgster. Ik heb hiervoor 10 jaar in de GGZ gewerkt maar dit paste niet meer bij mij. Na mijn 2 eigen kinderen is mijn passie ontstaan voor zwangerschap, geboorte en het moederschap. Ik gun iedereen een ontspannen kraamtijd en het is mijn taak om dit mogelijk te maken voor jullie. Naast mijn werk als kraamverzorgster werk ik als Post Partum Doula, coach en begeleid ik vrouwen bij het verwerken van een traumatische bevalling. Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

IMG_0048
Eveline

Mijn naam is Eveline en ben moeder van 2 kinderen. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik me om laten scholen tot kraamverzorgende. Mijn missie is om elk nieuw gezin zo te begeleiden dat ze na de kraamweek zonder mijn hulp verder kunnen en kunnen terug kijken op een fijne tijd.

IMG_0043
Esmeralda

Ben moeder van 4 kinderen
Voordat ik met kraamzorg begon heb ik voor mijn kinderen gezorgd. En nu in opleiding tot kraamprofessional en verwacht einde van dit jaar af te ronden.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen om er voor gezinnen te zijn en hun handvaten en tips te kunnen geven bij de start, vind ik, van het mooiste wat erin je leven overkomt, een wonder!

esmeralda
Shirley

Ik ben Shirley, mama van een zoontje.
Sinds 2012 werkzaam in de kraamzorg waarbij mijn eerste kraamgezin, toen als leerling zijnde destijds bij Bram was.
Ik doe het werk als kraamverzorgende met veel passie en geef in elk gezin de zorg zoals ik deze zelf zou willen.
Want ieder gezin is uniek en ieder kindje is een groot wonder, en dat verdient een kraamweek met genoeg rust, de beste zorg en begeleiding.
Met als doel dat het gezin na de kraamweek uitgerust, vol kennis, tips en vertrouwen zelf verder kunnen.
En zo op een mooie kraamweek terugkijken.
Dus wie weet tot gauw!

2b024bbe-d562-4953-a56d-d27f8c46839d
Brenda
Hi, ik ben Brenda moeder van 8 kinderen en sinds kort begonnen aan de opleiding voor kraamverzorgende.
In 1999 ben ik al aan de opleiding begonnen maar vanwege complicaties in mijn eigen zwangerschap moest ik helaas stoppen met de opleiding maar nu begon het toch weer  te kriebelen en kwam het op mijn pad om toch opnieuw de opleiding te mogen volgen .
Qua zwangerschappen en bevallingen heb ik voldoende ervaring en nu nog meer aan het bijspijkeren in de theorie .
Ik vind het super leuk om een partus mee te maken en te helpen waar ik kan en om de kraamvrouw in de watten te leggen en haar te helpen met de verzorging van de baby tips te geven en dat zij voldoende rust kan krijgen.
Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten en we gaan er een top week van maken
mde
Farima