Mentel Fotografie

Locatie

Mentel Fotografie heeft een mooie professionele fotostudio in Zoetermeer waar Marc de Jong al meer dan 10 jaar bezig is met het maken van inspirerende foto’s. Eigenwijze, levensechte herinneringen. Een moment uit je leven vastgelegd en vereeuwigd.

 

Ondernemer

Mentel Fotografie is van Marc de Jong. Hij is gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie en newborn fotografie. Hij neemt de tijd, zowel voor als tijdens het maken van de foto’s en denkt daarnaast graag met je mee om tot een bijzonder resultaat te komen. Altijd spontaan, met humor en levensecht.

 

Naast zwangerschapsfotografie en newborns wordt Marc regelmatig gevraagd voor zakelijke portretten, feesten en natuurlijk bruidsreportages.

 

Kijk op de website www.mentel.nl voor meer informatie.

 

Cadeau

Cliënten van Kraamzorg Bram kunnen bij aanmelding kiezen voor een cadeau. Kies je voor “Fotoshoot”, dan kun je bij Mentel Fotografie terecht voor een zwangerschaps shoot of een newborn shoot. Je kunt met Marc contact opnemen om de wensen voor jouw shoot met hem door te nemen en een afspraak te maken.

 

Dit cadeau wordt je geheel gratis aangeboden door Kraamzorg Bram. Uiteraard vinden we het wel leuk als je jouw ervaring met ons deelt door een berichtje op onze facebookpagina of op twitter.