Als je zoekt naar de beste kraamzorg, zoek dan alsjeblieft niet verder want je hebt het zojuist gevonden!

Kraamzorg Bram staat voor net dat beetje extra en dat is wat je continu merkt van de lekkere smoothies en fruitsalades tot een prachtig gipsafdrukje van het handje van mijn dochter.

In het ziekenhuis had ik al contact met Robin over de borstvoeding en de dag dat ik uit het ziekenhuis kwam was m’n wc al schoongemaakt en draaide mijn was al voordat ik het doorhad. Robin ziet wat nodig is en handelt daarnaar.

Zo voelde zij feilloos aan wanneer ik net even een zetje nodig had met borstvoeding of wanneer ik echt een rustmomentje nodig had.

Robin heeft ook aandacht voor de andere kinderen in huis. Mijn zoon was helemaal weg van haar. Ze bracht en haalde hem op van school, maakte pannenkoeken met hem of traktaties voor in de klas.

Alle kleine dingen maakt Robin speciaal. Ze heeft zo’n positieve instelling dat je er zelf vrolijk van wordt, geeft ontzettend goed en professioneel advies en ik moest toch echt een traantje laten toen ze wegging omdat ze voor mij deze kraamweek tot zo’n mooie herinnering heeft gemaakt.

Als er nu iemand in mijn omgeving zwanger is, is het eerste wat ik roep: “Ga alsjeblieft naar Kraamzorg Bram.”