Op 8 oktober 2016 is onze dochter Nova geboren.

Na een pittige bevalling, die uitliep op een spoedkeizersnee, mochten we een week genieten van de (kraam)zorg van Robin.

Bij onze zoon hadden we een andere kraamzorg maar kozen deze zwangerschap voor kraamzorg Bram omdat we van verschillende mensen erg goeie verhalen hoorden. Wij vonden het heel belangrijk dat, naast de zorg voor moeder en baby, ook onze zoon veel aandacht zou krijgen. En dat is dubbel en dwars gelukt.

Robin ging met hem naar buiten, speelboerderij bezocht, koekjes gebakken en cakejes gemaakt. Elke dag deed ze spelletjes met hem, waar Tyler ontzettend van genoot. We zijn verwend met o.a. een pannenkoeken lunch, een geweldige gipsen afdruk van de handjes van de kinderen en alle aandacht en zorg die we maar konden wensen.

Kraamzorg Bram is meer. Zorg voor het hele gezin, gezelligheid en aandacht. Hulp bij alle vlakken in en om het huishouden. Heel professioneel en op elke vraag is een antwoord. Robin zorgde voor ontspanning in een toch wel spannende eerste week. En daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Mochten we ooit nog een kindje krijgen dan gaan we zeker weer bij Kraamzorg Bram.